Samverkan med företagEEoT

LIA-praktikant med kunskaper i energioptimerande installationer

Tillför värde i ditt företag med en LIA praktikant! 1,5 års studier i energioptimerande installationer ska nu omsättas i verkligt arbete.
Illustration - Omställningsstudiestödet underlättar att börja studera hos Yrkeshögskolan EEoTEEoT

Omställningsstudiestödet underlättar att börja studera hos Yrkeshögskolan EEoT

Utbildningen Optimering av Hållbara Energisystem berättigar till det nya omställningsstudiestödet upp till 44 veckor med heltidsstudier.
Studentprorträtt (EEoT) Sandra WiströmEEoT

Vill jobba med energieffektivisering i fastigheter

Jag vill jobba med energieffektivisering i fastigheter. Teknikutvecklingen går framåt och allt blir mer och mer inriktat på AI...
Studentporträtt (EEoT) Jimmy BodbackaEEoT

Enorm bredd på utbildningen – säger Jimmy

Min yrkesmässiga framtid ligger sannolikt inom fastighetsbranschen, där får man möjlighet att använda sig av i stort sett hela bredden av utbildningen, såsom solceller, batterilagring, elbilsladdning, effektivisering, och AI för att nämna några delar.
Webbinarium: Solcellspaneler (Serien: Mer energi för pengarna)

Webbinarium: Solcellspaneler • Nr.2 i serien: Mer energi för pengarna!

,
Solen är en fantastisk energikälla som det finns stora möjligheter att ta till vara på med ny teknik. Den 19 augusti anordnar NEWEL i samarbete med yrkeshögskolan EEoT det andra webbinariet i serien Mer energi för pengarna. Denna gång fokuserar vi på solcellspaneler.
Webbinarium: Mer energi för pengarna (illustration) [kv]Lic. for EEoT by Depositphotos

Webbinarium: Hållbar energi • Nr.1 i serien: Mer energi för pengarna!

,
Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium med fokus på hållbar energi. Vi berättar bl.a. hur ny teknik kan användas och hur nya regler påverkar. Detta är det första webbinariet i serien Mer energi för pengarna, som anordnas av NEWEL i samarbete med yrkeshögskolan EEoT.