Studentprorträtt (EEoT) Sandra WiströmEEoT

Vill jobba med energieffektivisering i fastigheter

Jag vill jobba med energieffektivisering i fastigheter. Teknikutvecklingen går framåt och allt blir mer och mer inriktat på AI...
Flitig honungsbi på gul blomma

EEoT söker en driven utbildningsadministratör

Vi söker dig som vill ta ansvar för skolans administration. Du gillar att interagera med studerande och ta hand om löpande administrativa uppgifter.
Studentporträtt (EEoT) Jimmy BodbackaEEoT

Enorm bredd på utbildningen – säger Jimmy

Min yrkesmässiga framtid ligger sannolikt inom fastighetsbranschen, där får man möjlighet att använda sig av i stort sett hela bredden av utbildningen, såsom solceller, batterilagring, elbilsladdning, effektivisering, och AI för att nämna några delar.
Optimering av Hållbara Energisystem ytterligare start den 27 oktober (feat)EEoT

Optimering av Hållbara Energisystem 2022 startar i augusti

Optimering av Hållbara Energisystem har nu funnits i två år. Utbildningen startar sin tredje årskull i augusti 2022. Det finns ett starkt behov av utbildningen i branschen och ett starkt stöd av branschföretag, eftersom det är brist på den typen av kompetens.
Webbinarium: Solcellspaneler (Serien: Mer energi för pengarna)

Webbinarium: Solcellspaneler • Nr.2 i serien: Mer energi för pengarna!

,
Solen är en fantastisk energikälla som det finns stora möjligheter att ta till vara på med ny teknik. Den 19 augusti anordnar NEWEL i samarbete med yrkeshögskolan EEoT det andra webbinariet i serien Mer energi för pengarna. Denna gång fokuserar vi på solcellspaneler.
Webbinarium: Mer energi för pengarna (illustration) [kv]Lic. for EEoT by Depositphotos

Webbinarium: Hållbar energi • Nr.1 i serien: Mer energi för pengarna!

,
Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium med fokus på hållbar energi. Vi berättar bl.a. hur ny teknik kan användas och hur nya regler påverkar. Detta är det första webbinariet i serien Mer energi för pengarna, som anordnas av NEWEL i samarbete med yrkeshögskolan EEoT.