Flitig honungsbi på gul blomma

EEoT söker en driven och duktig utbildningsadministratör

Vi söker dig som vill ta fullt ansvar för skolans administration. Du gillar att jobba självständigt och har ordningssine utöver det vanliga.
Kurs LED belysning

Gå kursen LED belysning och grundläggande styrning

Skaffa dig kompetens om LED. Du kommer att kunna genomföra belysningsprojekt där du självständigt kan ge råd om lösningar utifrån funktion, ekonomi och miljö. Kostnadsfri, distans, 30 Yh-poäng. Start 20210426. Längd 6v > 15h/v lektioner+självstudier.
Solel och Solel och dess integrering i fastigheter och elsystem

Gå kursen Solel och dess integrering i fastigheter och elsystem

EEoT öppnar nu ett antal platser för inköpare, elektriker eller annan driftspersonal som har behov av kompetensutveckling inom området. Start: 8 februari 2021. Längd: 8v. Form: distans (15 timmars föreläsning/v + självstudier). Ger: 40 Yh-poäng. Avgiftsfri. Ansök senast den 31 januari.
Optimering av Hållbara Energisystem ytterligare start den 27 oktober (feat)EEoT

Ytterligare start i oktober för utbildningen Optimering av Hållbara Energisystem

För att stärka kompetens på den framtida arbetsmarknaden har Myndigheten för Yrkeshögskolan nu tilldelat fler studieplatser till utbildningen Optimering av Hållbara Energisystem. Utbildningen utökas med en ny start i oktober, förutom den första omgången som börjar den 31 augusti.
Webbinarium: Solcellspaneler (Serien: Mer energi för pengarna)

Webbinarium: Solcellspaneler • Nr.2 i serien: Mer energi för pengarna!

,
Solen är en fantastisk energikälla som det finns stora möjligheter att ta till vara på med ny teknik. Den 19 augusti anordnar NEWEL i samarbete med yrkeshögskolan EEoT det andra webbinariet i serien Mer energi för pengarna. Denna gång fokuserar vi på solcellspaneler.
Webbinarium: Mer energi för pengarna (illustration) [kv]Lic. for EEoT by Depositphotos

Webbinarium: Hållbar energi • Nr.1 i serien: Mer energi för pengarna!

,
Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium med fokus på hållbar energi. Vi berättar bl.a. hur ny teknik kan användas och hur nya regler påverkar. Detta är det första webbinariet i serien Mer energi för pengarna, som anordnas av NEWEL i samarbete med yrkeshögskolan EEoT.